ברכותי על האתר הנפלא
הלוואי שתהיה כאן קהילה פורחת
כי האלטרנטיבות ממש לא מספקות
אני אשמח לעזור בכל מה שאפשר
יש לי ניסיון ב:
- ניהול פורומים כ7 שנים
- בניית ותחזוקת אתרים כשנה
- תמיכה ועזרה במחשבים ואינטרנט (בעיקר פיסי אבל אני מתחיל להכיר את המק אחרי העדרות של 11 שנה)
הצעות לשיפור
- פינה לסיסטם 9 (פורום, קישורים , כתבות, מדריכים, וקבצים)
- להגדיל את מדור הקבצים - לחלק לפי מערכות הפעלה ולתת יותר פרטים על כל תוכנה שמוסיפים שם
- דגש על עברית , בין עם זה בתוכנות שתומכות ובין עם זה עזרים ופונטים וכל דבר שצריך
אלרונד,
האתר הזה הוא של הקהילה לטוב ולרע, כפי שכבר הזכרתי כאן פעמים רבות.
הוא של כולם, וכל אחד יכול לתרום ומוזמן לעשות זאת מיידית, כולל הענקת רישוי מינהלי, היכן שיש כלים נוספים ונוחים לכתיבת חדשות וכתבות.
האתר הזה בא לתמוך במשתמשים, במארגנים, ביבואנים,
אין כאן ממש "בעל-בית", רק חברים שרוצים חום ותמיכה בכל הקשור למקינטוש.
יש כאן חברים ששולחים חדשות, טיפים, מתחזקים, ואני לדוגמא מנסה להעניק כאן את יכולתי בתחום התכנות ובניית כלים, חדשות וכתבות, שלא לדבר על תחזוקה ממושכת.
כולם כאן ישמחו לעוד כוחות.
לגבי הפורומים, בהתחלה היו כאן כמה קומות בנושאים כמו סיסטם 9, עברית וכו', וכמה חברים הציעו להתחיל דווקא באיחוד הנושאים עד שהשוקת תימלא, ורק לאחר מכן להתחיל להפריד לנושאים.
אם יש מספיק נושאים בכל נישה, אפשר בקלות להפריד את השרשראות (יש כלים לכל הדברים האלה).
תודה
אני מאוד מקווה שיהיה כאן פריחה
אני אשתדל למצוא דברים לפרסם ואפילו תוכנות שאני אמליץ
או כל דבר אחר שאפשר לעשות
אם האתר של הקהילה אז צריך לגרום לאנשים להגיע
אז זה מתחיל קודם כל במי נמצאים כאן
אם יהיו מספיק שיחות אפילו סתם מישהו שרוצה לשתף בהגיגיו
או לספר על בעיה שהוא ניתקל בה ומצא פיתרון
אתה בהחלט צודק שהאתר תלוי בקהילה
אבל בגלל שהקהילה לא מספיק פעילה כאן צריך לעודד אותם להיות פעילים...
פורטל המקינטוש הישראלי - כל הקשור למקינטוש ובעברית. שפע פורומים לתמיכה, חדשות טריות בעברית זכות היוצרים והקניין הרוחני בעיצוב האתר, קובץ גרפי, טקסט, וכל חומר אחר הכלול בו - הינן של "מקינטוש סי.או.אייל בע"מ" בלבד. אין להעתיק, להפיץ, להציג בפומבי או למסור לצד שלישי כל חלק מן הנ"ל בלא קבלת הסכמתה של "מקינטוש סי.או.אייל בע"מ" בכתב ומראש.
All logos and trademarks in this site are property of their respective owner. The messages & comments are property and responsibility of their posters